Καλάθι 0 x

Πολιτική Επιστροφών

Το www.ioli-lingerie.com προβαίνει σε κάθε δυνατό έλεγχο ώστε να μην φθάσει στον καταναλωτή κάποιο ελαττωματικό προϊόν.Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας,  θα το αντικαταστήσουμε ευχαρίστως.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών  (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία έκδοσης φορτωτικής courier) από την ημερομηνία παραλαβής του και εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις,

  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν πλυθεί, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και να είναι κατάλληλα για πώληση.
  • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
  • Να μην έχει αφαιρεθεί από το κάτω μέρος του μαγιό το προστατευτικό αυτοκόλλητο. Για λόγους υγιεινής είναι απαραίτητο τα κάτω μέρη των μαγιό να δοκιμάζονται με εσώρουχο.
  • Το ελαττωματικό προϊόν αλλάζεται μόνο με νέο είδος του ίδιου κωδικού.
  • Τα είδη που έχουν πωληθεί ως προσφορές/εκπτωτικά αντικαθίστανται μόνο με αντίστοιχα προϊόντα και όχι με είδη που ανήκουν σε μη εκπτωτικές συλλογές, πχ τρέχουσας ή συνεχιζόμενων σαιζόν.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εσωρούχων τύπου σλιπ ή μπόξερ.

Αλλαγή προϊόντος

Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή προϊόντος θα πρέπει να εκτελέσετε μια νέα παραγγελία με το νέο προϊόν το οποίο επιθυμείτε να αγοράσετε και στο πεδίο των λεπτομερειών (στη συμπλήρωση των παρατηρήσεων) να αναγράψετε πως πρόκειται για αλλαγή της παραγγελίας με τον αριθμό  -ΑΑΑ- που θα αντιστοιχεί στην αρχική σας παραγγελία .

Διαφορετικά μπορείτε και  κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κέντρο εξυπηρέτησης μας ή μέσω email info@ioli-lingerie.com

Για την αλλαγή των προϊόντων ισχύει η τιμή αγοράς.

Επιστροφή στο κατάστημα ΙΟΛΗ

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω του www.ioli-lingerie.com  στο κατάστημα ΙΟΛΗ Καψάλη 1,  Κολωνάκι, Αθήνα, τηλ.210 3601873 έχοντας απαραιτήτως μαζί σας την απόδειξη πώλησης.

Έξοδα επιστροφής

Εάν  η επιστροφή οφείλεται σε λάθος αποστολή από εμάς ή σε ελαττωματικότητα του προϊόντος, ευχαρίστως θα καλύψουμε τα σχετικά μεταφορικά έξοδα,  εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω του συνεργαζόμενου με εμάς courier και αφορούν παραγγελία εντός Ελλάδας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Επιστρεφόμενα είδη που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

X