Καλάθι 0 x

Τρόποι πληρωμής

1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα:

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της ALPHA BANK σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Το www.ioli-lingerie.com δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που εισάγετε μία παραγγελία. Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το συνολικό ποσό της δεσμεύεται προσωρινά από το πιστωτικό όριο της κάρτας σας. Η χρέωση στην κάρτα πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας.

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές: Visa, MasterCard, Diners, American Express.

2. Αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή από την συνεργαζόμενη Courier. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα 1,90€. Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες στην Ελλάδα.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας (η χρέωση των εξόδων επιβαρύνει τον πελάτη):

EUROBANK

IBAN: GR610 2602 0100 0099 0201 657186

Δικαιούχος: Πεπάρηθος ΑΕ

ALPHA BANK

IBAN: GR34 0140 7690 7690 0200 2002174

Δικαιούχος: Πεπάρηθος ΑΕ

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας θα κρατηθεί για 3 εργάσιμες ημέρες. Εφόσον δε γίνει η κατάθεση μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας αποδεσμεύεται και θα πρέπει να γίνει εκ νέου.

Η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες στην Ελλάδα.

X